didaktiske værktøjer og greb

Tag idrætsundervisningen til næste niveau

Didaktiske værktøjer og greb til idrætsfaget

Med vores didaktiske værktøjer skaber du flere deltagelsesmuligheder og mere refleksion i idrætsfaget.
Didaktiske duge er et værktøj, du som idrætsunderviser kan bruge i undervisningen. Materialerne er lavet som duge for, at de er nemme at medbringe og lægge ud, så alle kan se dem.
Alle skoledugene er bygget op omkring didaktiske modeller, som gør det nemt for elever og lærere at forholde sig til fagbegreber og lære nyt inden for faget.

Sundhedsdugen

Med udgangspunkt i temaet Idræt og sundhed har Dansk Skoleidræt udviklet Sundhedsdugen og en række tilhørende materialer.

Løb, spring og kast-dugen

Med udgangspunkt i indholdsområdet løb, spring og kast har Dansk Skoleidræt i samarbejde med Skole OL og lektor ved Metropol Thomas Piaster udviklet det didaktiske værktøj Løb, spring og kast-dugen.

Boldspilsdugen

Skal du undervise i indholdsområdet Boldbasis og boldspil er Boldspilsdugen et let og tilgængeligt didaktisk værktøj, som hjælper dig og dine elever med at koble teori og praksis på en overskuelig måde.

Kropsbasisdugen

Med Kropsbasisdugen kan lærere og elever arbejde bevidst og målrettet med udvikling af elevernes kropsbevidsthed gennem læringsforløb, der fordrer elevernes kropbasis.

Dansedugen

Dansedugen er et didaktisk værktøj, der uden tvivl vil give dig et godt fundament til at arbejde med i undervisningen i dans og udtryk.

Aktivitetshjulet

Modellen kan du og dine elever bruge til at beskrive, analysere og udvikle nye aktiviteter.

Søgning