Faglig sparring

Formalia, vejledninger og fagligt udvalg

Call to action tekst

Faglig sparring 

Denne side er til dig, der søger svar på formelle rammer inden for idrætsfaget eller hvis du står med nogle faglige udfordringer, hvor du ikke selv har svaret.

Hvis du ikke kan finde svaret på en af undersiderne, er du meget velkommen til at kontakte idrætsteamet i Dansk Skoleidræt.

Bekendtgørelser fra UVM

Hvis du er i tvivl om de formelle rammer inden for idrætsfaget, så kan du finde aktuelle bekendtgørelser her

Badning

Herunder kan du læse mere om de problemstilling og løsninger andre skoler har erfaret i forbindelse med badning. Læs mere her

Arbejdsmiljø og sikkerhed

Idrætsfaget kan være forbundet med særlige risici, og derfor er det vigtigt at have øje for sikkerheden for både lærerens arbejde og elevernes deltagelse. Læs mere om arbejdsmiljø og sikkerherhed i idrætsfaget her.

Faglitteratur

Under faglitteratur finder du inspiration til at fordybe dig inden for idrætsfaget. Der er både ph.d. afhandlinger inden for idrætsfaget og fagdidaktiske bøger som har fokus på idrætsfaget. Find mere om faglitteratur her.

Idrætsteamet i Dansk Skoleidræt

Idrætsteamet består af fem personer, der alle har det tilfælles, at de brænder for idrætsfaget. Idrætsteamet spænder bredt fra folk med forskningsbaggrund inden for idrætsfaget til idrætslærere med mange års erfaringer fra skolen. Læs mere om idrætsteamet her

Fagligt udvalg

Dansk Skoleidræts faglige udvalg varetager idrætslærernes interesser. Læs mere om hvem de er og hvad de arbejder med her.