Løb, spring og kast

Løb, spring og kast

Med udgangspunkt i indholdsområdet løb, spring og kast har Dansk Skoleidræt i samarbejde med Skole OL og lektor ved Metropol, Thomas Piaster, udviklet det didaktiske værktøj Løb, spring og kast-dugen.

Løb, spring og kast-dugen er et stykke stof med en påtrykt didaktisk model. Den er let at bruge i både planlægning og undervisning på alle klassetrin.

Aktivitets- og refleksionskort

Ved bestilling af Løb, spring og kast-dugen medfølger en række aktivitets- og refleksionskort gratis. Med kortene får idrætslærere materialer, der understøtter modellen på Løb, spring og kast-dugen og koblingen mellem praksis og fagbegreber.

Vi har udviklet 14 aktivitetskort og 4 refleksionskort, som rummer både konkrete øvelser og refleksionsaktiviteter, hvor elever skal forholde sig til løb, spring og kast som fagområde. Aktivitetskortene er opdelt med afsæt i den tilhørende dugs tre dimensioner (leg, grundform og sport) og det faglige indhold (løb, spring og kast). Kortene er laminerede, og kan således både anvendes ved udendørs og indendørs undervisning.

Hvis du selv vil udskrive aktivitets- og refleksionskortene, kan du finde dem i nedenstående links: 

Aktivitetskort - løb

Aktivitetskort - spring

Aktivitetskort - kast

Refleksionskort til løb, spring og kast

 

Bestil Løb, spring og kast-dugen HER

Lærervejledning

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan Løb, spring og kast-dugen kan anvendes i din idrætsundervisning, har du mulighed for at læse mere om dette i lærervejledningen. 

Du kan downloade lærervejledningen her.