Konference: Idrætslærernes Forum

Kurser

Styrk idrætsfaget og opbyg et stærkt netværk 

Deltag i en faglig optursdag fyldt med idrætsfaglighed, praksis og sparring om idrætsfaget. Her får du 3 aktuelle workshops, der matcher det nye kvalitetsprogram for skolen. Du får mulighed for at netværke med idrætslærere, der alle brænder for idrætsfaget – skolens vigtigste fag.

Konferencen bliver en fed dag spækket med teoretiske og praktiske workshops, som alle bidrager med ny inspiration til idrætsundervisningen i skolen - uanset om man underviser i indskolingen, på mellemtrinnet eller i overbygningen.

Siden 1994 har Idrætslærernes Forum budt på masser af faglig inspiration, værktøjer og metoder til at løfte idrætsfaget og samtidigt skabt et solidt netværk blandt idrætslærere over hele landet. 

Nu er  tilmeldingen til Idrætslærernes Forum 2024 klar - programmet udkommer i maj/juni med tilvalg af workshops, når vi kender til det nye kvalitetsprogram.

Tilmeld mig


Hvad får du ud af at deltage i Idrætslærernes Forum?

Du får mulighed for at møde andre idrætslærere, udveksle erfaringer, dele viden og skabe netværk på tværs af landet. Programmet er sammensat så alle, der arbejder med idrætsfaget, kan deltage i workshops, der passer til deres årgange og interesser. Er du idrætslærer i grundskolen, eller underviser du og har interesse for idrætsfaget i skolen, så er Idrætslærernes Forum helt sikkert noget for dig.

 

“Så mange AHA-oplevelser i forhold til det didaktiske. Ren 12’er.”
- Deltager, 2023

 

“Det er megafedt at være sammen med så mange, som også synes, at idræt er det fedeste fag og giver den max gas i alt,
hvad vi udsættes for.”

- Deltager, 2023