Nyt kursuskatalog spækket med spændende kurser

Dansk Skoleidræt er klar med nyt kursuskatalog gældende for 23/24. Du finder mere end 25 forskellige kurser, der spænder over et bredt spekter af viden om og inspiration til bevægelse i skoledagen og idrætsfaget. Du finder også foredrag, vidensoplæg og længere forløb, der kan kvalificere en hel skole eller kommunes arbejde med en varieret skoledag.

14. marts 2023

Kataloget kan læses online og er desuden sendt ud fysisk med magasinet Idræt i Skolen.

I er ikke bange for at åbne munden, og fortælle os, hvad I har brug for – og det er godt! På den måde bliver vi nemlig klogere på, hvilke kurser vi skal udvikle til jer. Det har resulteret i et kursuskatalog, der både er aktuelt, mangfoldigt, inspirerende og ikke mindst bygget op om en stærk faglighed.


Der er kurser til både elever, lærere og pædagoger. Der er kurser til idrætsfagseksperter og til fag-faglige undervisere, der gerne vil give sig i kast med mere bevægelse i undervisningen, og til alle dem midt i mellem. Der burde kort sagt være kurser til alle, der bevæger sig inden for skoleområdet – eller som gerne vil det.


Konkret indeholder kataloget kurser inden for seks områder:

  • Idrætsfaget
  • Aktive frikvarterer
  • Bevægelse i undervisningen
  • Motorik
  • Junioridrætsleder
  • Vidensoplæg og foredrag

….og så skræddersyer vi også kurser eller kompetenceudviklingsdage ud fra jeres specifikke behov.

Book jeres eget kursus

I kataloget finder I priser på, hvad kurset koster, når I booker det som et lukket kursus til eget personale. Derudover udbyder vi åbne kurser i løbet af året, som typisk afvikles i Skoleidrættens Hus i Nyborg, og som man kan tilmelde sig som enkeltperson.


I forhold til åbne kurser har vi for øjeblikket stadig ledige pladser på kurserne Bevægelse i undervisningen, d. 13. april og Prøven i idræt, 26. april. 


Vil du være sikker på at få besked, når der er nye kurser tilgængelige, så skriv dig op til vores nyhedsbrev "Nyt fra Skoleidrætten" her.

Se hele det nye katalog her