Sæt Skolen i Bevægelse

Brain breaks
Faglige øvelser
Kom godt igang!
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Bestil julekalender allerede NU!

Gør som knap 9000 klaser sidste skoleår og bestil dette års BEVÆGELSESJULEKALENDER.

Du kan læse mere om julekalenderen her 

Eller gå direkte til den GRATIS bestilling her 

Coronavenlig bevægelse i den boglige undervisning

Skolerne er åbnet op efter Corona lock down, men skoledagen er helt anderledes. Undervisning udendørs tilrådes i langt højere grad, hvilket kan være en udfordring, men samtidig give nye og spændende muligheder, også for den boglige undervisning.

En stor del af Sæt Skolen i Bevægelses øvelser i databasen er derfor blevet justeret, så de er coronavenlige og tager højde for bl.a. afstand og gruppestørrelser. Se alle disse øvelser her 

Dansk Skoleidræt har samtidig udarbejdet et univers, hvor du som underviser får hjælp og vejledning til at arbejde med bevægelse og tilpasse dine elevers favoritaktiviteter med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger. På siderne får du også en række forslag til forskellige udendørs bevægelsesaktiviteter og tilpasninger,  enten som en del af den boglige undervisning eller til leg og bevægelse. Besøg siderne her

Besøg Dansk Skoleidræts Coronaaktiviteter

Derfor skal du bruge os

 1. Bevægelse i løbet af dagen kan fremme læring, motivation og trivsel
 2. Sæt Skolen i Bevægelses materiale er nemt og konkret
 3. Vi følger forskningen tæt og omsætter den til praksis for dig
 4. Vi udvikler sammen med lærere og skoler
 5. Her er samlet inspiration til alle fag
 6. Det meste er gratis, og der kommer nyt materiale hele tiden