Sæt Skolen i Bevægelse

Øvelser
Brain breaks
Kom godt igang!
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Modtag gratis Bevægelsesjulekalender

Tilmeld din klasse inden den 15. november og modtag den gratis Bevægelsesjulekalender, som kan hænges op i klassen og skabe julehygge gennem hele december måned. 

Julekalenderen består af en låge for hver skoledag i december, som gemmer på sjove brain breaks, der illustreres med et videoeksempel og tekst. Det sker ud fra temaet ”Hvad er bevægelse?”, hvor eleverne skal gætte hvilken bevægelseskategori, der gemmer sig under dagens låge.

Det kan være en god idé at tilmelde flere klasser på én gang, så alle plakater modtages i en samlet pakke på skolen. 

Så spørg din kollega, om I ikke skal gøre som over 4000 skoleklasser gjorde sidste år og tilmelde jer Sæt Skolen i Bevægelse. 

Tilmelder I jer, vil I til foråret også få glæde af Bevægelsesblomsten - Et didaktisk planlægningsværktøj, der sikrer, at bevægelsen taler direkte ind i dit faglige indholdsområde i fagene. Du kan læse mere om den her.

OBS. Du skal også tilmelde dig, selvom du har været tilmeldt kampagnen sidste år, da vi til hvert skoleår sletter hele vores database med tilmeldte lærere, pædagoger og andre interesserede. Du er desuden ikke tilmeldt kampagnen for Sæt Skolen i Bevægelse, fordi du modtager Ugens øvelse.

Tilmeld dig kampagnen 2019-20

Skal du med til Masterclass#2?

Sæt Skolen i bevægelse afholder Masterclass#2 for bevægelsesvejledere og -koordinatorer d. 12. december fra kl. 0900 - 1600.

Læs mere om Masterclass#2 her.

Sæt din skole i bevægelse!

Drømmer du om motiverede og læringsparate elever? Brug Sæt Skolen i Bevægelse til at få kroppen mere med i undervisningen. Her kan læring let kombineres med leg og bevægelse, og du får masser af inspiration, der både har Fælles Mål og meningsfuld bevægelse i fokus. 

Derfor skal du bruge os

 1. Bevægelse i løbet af dagen kan fremme læring, motivation og trivsel
 2. Sæt Skolen i Bevægelses materiale er nemt og konkret
 3. Vi følger forskningen tæt og omsætter den til praksis for dig
 4. Vi udvikler sammen med lærere og skoler
 5. Her er samlet inspiration til alle fag
 6. Det meste er gratis, og der kommer nyt materiale hele tiden

Sæt Skolen i Bevægelse er en del af programmet Sunde Børn Bevæger Skolen, som er et samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Skoleidræt.