Idrætslærernes Forum

 

Idrætslærernes Forum 2022

Så er vi endelig klar til at invitere til Idrætslærernes Forum igen. Efter to år med aflysninger er det nu muligt at tilmelde sig og vælge blandt mange spændende workshops. Vi glæder os i hvert fald rigtig meget til at se jer!

  • Torsdag den 6. oktober kl. 8.30 til fredag den 7. oktober kl. 14.00 i Ringsted Sport Center
  • Torsdag den 27. oktober kl. 8.30 til fredag den 28. oktober kl. 14.00 i Vejen Idrætscenter
Se programmet her

 

Styrk idrætsfaget og opbyg et stærkt netværk 

Idrætslærernes Forum er konferencen, som samler idrætslærere fra hele landet til to dage spækket med teoretiske og praktiske workshops, som alle bidrager med ny inspiration til idrætsundervisningen i skolen - uanset om man underviser i indskolingen, på mellemtrinnet eller i overbygningen.

Siden 1999 har Idrætslærernes Forum budt på masser af faglig inspiration, værktøjer og metoder til at løfte idrætsfaget og samtidigt skabt et solidt netværk blandt idrætslærere over hele landet. Idrætslærernes Forum afholdes både øst og vest for Storebælt, så du kan vælge det sted, der er tættest på dig.

Hvad får du ud af at deltage i Idrætslærernes Forum?

Du får mulighed for at møde andre idrætslærere, udveksle erfaringer, dele viden og skabe netværk på tværs af landet. Programmet er sammensat så alle, der arbejder med idrætsfaget, kan deltage i workshops, der passer til deres årgange og interesser. Er du idrætslærer i grundskolen, eller underviser du og har interesse for idrætsfaget i skolen, så er Idrætslærernes Forum helt sikkert noget for dig.

Materialer fra Idrætslærernes Forum

Størstedelen af de gode oplæg fra instruktører og oplægsholdere fra Idrætslærernes Forum 2018 og 2019 ligger til frit download. Du kan hente det hele her!