Idrætslærernes Forum

 

Idrætslærernes Forum 2024

Nu er tilmeldingen til Idrætslærernes Forum 2024 åben. 

Deltag i en faglig optursdag fyldt med idrætsfaglighed, praksis og sparring om idrætsfaget. Her får du 3 aktuelle workshops, der matcher det nye kvalitetsprogram for skolen. Du får mulighed for at netværke med idrætslærere, der alle brænder for idrætsfaget – skolens vigtigste fag.

Tid og sted:

  • Torsdag den 3. oktober kl. 8.00 - 20.00 i Ringsted Sportscenter
  • Torsdag den 24. oktober kl. 8.00 - 20.00 i Vejen Idrætscenter

Program: Find årets program lige her

Workshops: Klik her og læs om de mange spændende workshops, der vil være i år - Workshops 2024

Pris: 1895,- (ekskl. moms) pr. deltager inkl. fuld forplejning

Tilmeldingsfrist er 30. august 2024 (Deltagergebyr refunderes ikke ved afbud senere end 30 dage før arrangementets afvikling)

Tilmeld dig her 

Arrangører: Dansk Skoleidræt, DIF og DGI

Vi ses til oktober

 

Styrk idrætsfaget og opbyg et stærkt netværk 

Idrætslærernes Forum er konferencen, som samler idrætslærere fra hele landet til én dag med teoretiske og praktiske workshops, som alle bidrager med ny inspiration til idrætsundervisningen i skolen - uanset om man underviser i indskolingen, på mellemtrinnet eller i udskolingen.

Siden 1994 har Idrætslærernes Forum budt på masser af faglig inspiration, værktøjer og metoder til at løfte idrætsfaget og samtidig skabt et solidt netværk blandt idrætslærere over hele landet. Idrætslærernes Forum afholdes både øst og vest for Storebælt, så du kan vælge det sted, der er tættest på dig.

Hvad får du ud af at deltage i Idrætslærernes Forum?

Du får mulighed for at møde andre idrætslærere, udveksle erfaringer, dele viden og skabe netværk på tværs af landet. Programmet vil blive sammensat så alle, der arbejder med idrætsfaget, kan deltage i workshops, der passer til deres årgange og interesser. Er du idrætslærer i grundskolen, eller underviser du og har interesse for idrætsfaget i skolen, så er Idrætslærernes Forum helt sikkert noget for dig.

Materialer fra Idrætslærernes Forum

Størstedelen af de gode oplæg fra instruktører og oplægsholdere fra Idrætslærernes Forum kan findes her!