Forside/Nyheder/Nyt månedsbrev: Tips og tricks til idrætsfaget

Nyheder

15. august 2023

Nyt månedsbrev: Tips og tricks til idrætsfaget

Ny månedlig udgivelse har til formål at give alle idrætslærere – super-entusiaster såvel som begyndere – simple og konkrete input, der kan relateres direkte til undervisningen.

Nyt månedsbrev: Tips og tricks til idrætsfaget

Har du sådan en ven, der lige sender dig en sms og husker dig på, at jeres fælles ven har fødselsdag i dag? Eller som skynder sig at skrive dig på kortet på hans gave, da han ser, at du har glemt din? Sådan en ven, som uopfordret kommer forbi med 4 pakker af din yndlingsmorgenmad, fordi de lige var på tilbud, og som du altid kan spørge til råds – selv med de mindste ting? Det er sådan en ven, vi med det nye månedsbrev, gerne vil blive for dig.

Hjælp til idrætslærere

”Må man bruge minitrampolin i idrætsfaget?”, ”Hvor finder jeg øvelser til boldspil og boldbasis?”, ”Hvordan tackler jeg omklædningssituationen, når en elev opfatter sig som transkønnet?”. Det kunne være spørgsmål som disse, der bliver behandlet i Dansk Skoleidræts nye månedsudgivelse om idrætsfaget: “Tips og tricks til idrætsfaget”.

I det nye månedsbrev, der – naturligvis – udkommer en gang om måneden, vil vi bestræbe os på at understøtte dig i dit arbejde på så simpel vis som muligt. Du kan forvente gode tips, fede forløb, konkrete øvelser og ikke mindste det faste indslag ”Månedens spørgsmål”, som du også selv vil have mulighed for at stille.

– Helt kort vil vi egentlig bare gerne hjælpe idrætslærerne endnu mere. Vi laver mange ting til idrætsfaget, og nogle af dem bliver måske for ”store” til at idrætslærerne kan nå at forholde sig til dem i en presset hverdag. Derfor vil vi med månedsbrevet gerne lave det lidt mere ”kort og godt”. Det skal være en lille gave en gang om måneden, hvor læseren tænker ”ej, hvor fedt” eller ”det vidste jeg ikke” – og så skal det ikke mindst være indhold, som afspejler og passer ind i praksis, siger Allan Skoven Petersen fra Dansk Skoleidræt.

Første udgave af månedsbrevet finder du på siden her – der vil du også kunne finde alle de kommende månedsbreve. Du har også mulighed for at skrive dig op, så du modtager månedsbrevet direkte i din indbakke.

Tips og tricks til idrætsfaget

Relaterede nyheder

Søgning