DM i Skolefodbold

DM i Skolefodbold for 6. klasser

Der afvikles indledende stævner i jeres kreds, se nærmere information her.

Næste års DM afholdes den 14.-16. maj 2024 i Stenløse.

DM i Skolefodbold afvikles som udendørs 8-mands stævne for både piger og drenge.

Deltagelse
Skole DM er kun for elever, for hvilke disciplinen ikke indgår som et væsentligt omdrejningspunkt i skolehverdagen. For at der er tale om et væsentligt omdrejningspunkt, er der fastsat en grænse på 20 timer på et skoleår.
Elever der deltager på valghold eller idrætslinjer i disciplinen i mere end 20 timers undervisning på årsplan, kan således ikke deltage ved DM. Disse henvises til Dansk Skoleidræts andre turneringer.
Der dispenseres ikke for denne regel, men skolen kan naturligvis stille med hold til DM med skolens øvrige elever.

Betingelser for holdsammensætning
Et hold består af elever, der går på samme årgang. Holdet må maksimalt sammensættes af elever fra 3 klasser på årgangen. Såfremt der er færre end 3 klasser på årgangen, kan holdet suppleres med enkelte elever fra én klasse på årgangen under (dvs. max 3 elever).

Hvorfor deltage i stævner under Dansk Skoleidræt?
Fodbold i skolen er velegnet til at arbejde med en række kompetence, færdigheds- og vidensområder for faget idræt efter 7. klassetrin, se hvorfor og hent inspiration her.

Herudover er deltagelse en unik oplevelse fyldt med  sammenhold og fællesskab for klassen. Se mere i videoen herunder, hvor Sct. Hans Skole fra Odense er af sted til DM i Skolefodbold 2023.

Lokale kvalifikationsstævner

 1. 25.
  sep.
  Fodbold 6. kl. Ribe 25.09.24
  Ribe Fritidscenter
  6. klasse
 2. 25.
  sep.
  6. klasse
 3. 25.
  sep.
  6. klasse

Flere turneringer