DM i Skolehåndbold

DM i Skolehåndbold for 8.kl.

Der afvikles indledende stævner i Dansk Skoleidræts lokale kredsforeninger, se kredsenes hjemmesider for datoer. Herefter samles vinderne til det store landsdækkende finalestævne.

DM i Skolehåndbold 2018 blev afholdt i Helsinge, se mere her.

DM i Skolehåndbold 2019 bliver afviklet 29.-31. januar i Randers.

Der må spilles med harpiks til DM i Skolehåndbold og der må også bruges harpiks til kredsstævner, medmindre lokale forhold taler imod dette.

Deltagere
Skole DM er kun for skoler, hvor DM disciplinen ikke er et væsentligt omdrejningspunkt for elevernes hverdag. Skoler, der har idrætslinjer med særlig fokus på den pågældende disciplin henvises til Dansk Skoleidræts andre turneringer. Der dispenseres ikke fra denne regel.

Betingelser for holdsammensætningen
Et hold består af elever, der går på samme årgang. Holdet må maksimalt sammensættes af elever fra 3 klasser på årgangen. Såfremt der er færre end 3 klasser på årgangen, kan holdet suppleres med enkelte elever fra én klasse på årgangen under (dvs. max 3 elever).  Eleverne må kun deltage på ét hold.

Hvorfor deltage i stævner under Dansk Skoleidræt?
Håndbold i skolen er velegnet til at arbejde med en række kompetence, færdigheds- og vidensområder for faget idræt efter 9. klassetrin, se hvorfor og hent inspiration her.

Lokale kvalifikationsstævner

 1. 31.
  jan.
  8. klasse
  9. klasse
  Boldspil
 2. 21.
  feb.
  8. klasse
  9. klasse
  Boldspil
 3. 21.
  feb.
  8. klasse

Flere turneringer