Bevæg udskolingen

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Bevæg dine elever i udskolingen!

De ældste elever vil også gerne være aktive. Det vil de, fordi bevægelsen giver rig mulighed for medbestemmelse, hvilket motiverer eleverne til at deltage i undervisningen. Derudover husker mange det faglige stof bedre, når de har kroppen med i læringsprocessen. 

Formålet med Sæt Skolen i Bevægelses materiale "Bevæg Udskolingen" er at introducere en række grundøvelser, der er nemme at integrere i undervisningen. Herefter kan man bruge materialets guide til en udviklingsproces, som involverer eleverne i udvikling og implementering af undervisning med bevægelse. Eleverne bliver medaktører og får mulighed for at præge bevægelsen, så den går hånd i hånd med det faglige stof, der arbejdes med.

Gå på opdagelse her på siden, brug og justér materialerne, så de passer til netop din undervisning! 

 

Lærerhæfte                    Elevhæfte

          Lærerhæfte                                             Elevhæfte 

Øvelser

Würfelspiel und Wörterchaos

Læs om øvelsen og find arbejdsark her.

Stjerneøvelse med bevægelse og fagstof

Læs om øvelsen og find arbejdsark her.

Cirkel-byt-plads

Læs om øvelsen her

Ekstra materiale: Aktivitetshjulet

Brug Aktivitetshjulet sammen med dine elever.