Sagt om procesforløb

Kom hurtigt igang

Hvad siger andre om procesforløb?

"Det har været virkelig dejligt, at Dansk Skoleidræt har taget udgangspunkt i netop vores værdier og den kerneopgave, vi som skole står med. Procesforløbet har været planlagt i god tid med en tæt dialog, hvor hele personalet og Dansk Skoleidræt har sammensat forløbet, så det bedst passede efter vores behov."
- Erik Smed, afdelingsleder, Virum Skole

"Vi havde en anden udbyder inde i projektet, inden vi lavede kontrakten. Men Dansk Skoleidræt kom med klart flere kompetencer og værktøjer, de havde blandt andet hele den forsknings- og dataorienterede tilgang for øje. Vi har oplevet Dansk Skoleidræt som meget lydhøre og parate til at gå ind i netop vores udviklingsproces på vores præmisser. Dansk Skoleidræt kom med kvalificerede, faglige input, udfordrede os til at sætte barren højt og hjalp os med at sammensætte et kvalificeret udviklingsforløb ud fra vores skoles fortælling og drømme."
- Jette Rost, skoleleder, Harte Skole

"Jeg kan varmt anbefale, at man bruger et procesforløb, da det giver noget konkret materiale til skolen. Det involverer desuden medarbejdere på en måde, som gør, at de føler sig værdsat i deres arbejde og giver dem engagement i opgaven. Vi har fået en procesplan for udvikling af vores arbejde med bevægelse i skolen og uddannet nogle bevægelsesvejledere, som er klædt på til at rådgive deres kollegaer."

- Thomas Larsen, viceskoleder, Paarup Skole

Læs artiklen om procesforløb på Virum Skole her