Klassedysten

Vær med i Klassedysten


I år får I muligheden for at ride videre på den positive bølge, som Skolernes Trivselsdag 1. marts sætter i gang. I kan nemlig deltage i Klassedysten, som kører i uge 10, 11 og 12.

Målet med Klassedysten er at styrke sammenholdet i klassen og at skabe relationer til elever i nærområdet. Alle klasser kan deltage uanset årgang.

I år har vi rusket lidt op i Klassedysten-konceptet, fordi vi i endnu højere grad ønsker at understøtte fællesskabsfølelsen og relationer på tværs.

Udfordringerne i Klassedysten vil ligesom sidste år være med brug af få rekvisitter. Udfordringerne kan foregå både indendørs og udendørs. Omdrejningspunktet for udfordringerne er, at de skal være sjove - og selvfølgelig fulde af bevægelse. Udfordringerne giver fællesskab i klassen, highfives og masser af smil på læben.

Sådan foregår Klassedysten i 2024:

  • Alle klasser, der deltager i Klassedysten, bliver sammensat med en klasse fra egen region (så vidt muligt). De to klasser danner sammen ét hold og deres resultater lægges sammen.
  • Klassedysten udgiver hver uge én udfordring, som skal gennemføres.
    Begge klasser på ét hold skal registrere deres resultater i et online skema (Link følger med udfordringen) - har den ene klasse ikke gennemført udfordringen, får holdet ikke et lod med i puljen.
  • For at kunne deltage som et hold, skal de to klasser i fællesskab blive enige om et holdnavn - om det er via mail, på et online-kald eller lignende er op til holdet selv.
  • For at styrke relationen på tværs af holdet er der i årets klassedyst den ekstra bonus, at man kan få ekstra lod i puljen om præmien. Hver lille bonusopgave udsendes sammen med den ugentlige udfordring.

 

Når Klassedystens tre uger er afviklet, findes de heldige klasser, der kan se frem til en fed aktivitetsdag med endnu mere sjov og bevægelse.

Tilmeld min klasse Klassedysten