Forside/Nyheder/Idrætslærernes Forum samles til én konference

Nyheder

9. august 2023

Idrætslærernes Forum samles til én konference

Skal du med til Idrætslærerenes Forum bliver det i år kun muligt at deltage i Ringsted, da konferencen i Vejen desværre aflyses. Det betyder, at årets udgave i stedet kulminerer d. 5.-6. oktober, og at konferencen bliver et samlingspunkt for idrætslærere for hele landet.

Idrætslærernes Forum samles til én konference

Idrætslærernes Forum har siden 1999 været garant for høj kvalitet, spændende fagligt indhold, givende workshops og formidable forudsætninger for netværk – og sådan skal det blive ved med at være. Derfor ser vi os i år nødsaget til at aflyse konferencen i Vejen. Der er ikke nok tilmeldinger til at kunne skabe den konference, vi gerne vil og plejer at afvikle.

Det betyder til gengæld dobbelt op på god energi i Ringsted, hvor vi lægger alle kræfter i at skabe to fantastiske dage, som de deltagende idrætslærere sent vil glemme. Og her er ingen fare for aflysning, der er allerede fyldt godt op på tilmeldingslisten. Går du og overvejer eller venter på tilladelse af din leder – så er det ved at være nu. Sidste frist for tilmelding er 31. august.

Idrætslærernes Forum 

Workshops, oplæg, bevægelse og hygge
Der er sammensat et fedt program for de to dage. Konferencen skydes i gang med fælles åbning, og så står resten af dagen på markedsplads og workshops, som deltagerne hjemmefra har valgt sig ind på. I år er der bl.a. workshops med følgende titler på programmet: “Inddragelse af vandsport og friluftsliv i idrætsundervisningen”, “Atletik med fokus på fællesskab”, “Basketball & Street Culture”, “Judo”, “Videofeedback i idræt”, “Bange for bolden” – og mange flere. Ved hver workshop er klassetrin specificeret, så man som deltager kan vælge sig ind der, hvor det giver mest mening. Traditionen tro er der torsdag eftermiddag fri tid med mulighed for en svømmetur og så sluttes dagen af med god mad og højt humør – og dans for dem, der har lyst. Fredag står på fælles opvarmning, workshops og fælles afslutning.

DYK NED I HELE PROGRAMMET HER

Hør hvad deltagere på Idrætslærenes Forum 2022 sagde om konferencen:

Vi glæder os til at se jer til to konferencers energi samlet i én – det bliver årets højdepunkt!

Relaterede nyheder

Søgning