Forside/ /Skolernes Motionsdag 2023

Kredsaktiviteter

Skolernes Motionsdag 2023

Aktivitetsinformation

Lokation

Københavns Kommune

Startdato

13. okt. 2023 08:00

Slutdato

13. okt. 2023 14:00

Tilmeldingsfrist

29. sep. 2023

Klasse

0. klasse, 1. klasse, +9

Gem aktiviteten til
senere

Fredag d.11. Oktober 2019

Download indbydelse til Motionsdagen 2019

Traditionen tro afholdes der motionsdag for alle skoler i landet. I år er motionsdagens tema løb, spring og kast. På Dansk Skoleidræts hjemmeside kan man få inspiration til dagen: https://skoleidraet.dk/skolernesmotionsdag/forside/

 

For at kunne lave en god koordinering mellem skolerne på de forskellige løbssteder, er det vigtigt, at forvaltningen modtager vedlagte tilmelding elektronisk direkte på Dansk Skoleidræt i Københavns Kommunes hjemmeside senest fredag den 20/9 2019 kl. 12

http://www.skoleidraet.dk/kredse/koebenhavns-kommune/

 

Alle felter i tilmeldingen bedes udfyldt korrekt, så vi kan meddele skolerne, hvem de skal koordinere med på de forskellige løbssteder. Det er vigtigt, at hver skole laver én samlet tilmelding, udvælger én ansvarlig lærer for hele skolen for motionsdagen samt angiver et telefonnummer og mail på den ansvarlige lærer, da det vil lette arbejdet i forbindelse med det efterfølgende koordineringsmøde. Den ansvarlige lærer skal deltage i et koordineringsmøde med lærere fra andre skoler, der har ønske om at løbe på samme løbssted. Kontoret for ”Inklusion, Integration og Sundhed” indhenter løbstilladelser hos Politiet, Vej- og Parkafdelingen, Slotsstyrelsen m.fl. og ingen skoler – kommunale eller private – må lave deres eget løb uden forvaltningens accept og orientering. Det er ikke tilladt at cykle på stier under løbet.

 

Diplomer kan bestilles gratis via Dansk Skoleidræts hjemmeside. Nedenstående er det direkte link til materialerne angivet. Skolerne er selv ansvarlige for at bestille det samlede antal diplomer, som de har brug for til hele skolen:

https://skoleidraet.dk/webshop/skolernes-motionsdag

 

Skoler, der laver deres eget løb den 11. oktober, kan ikke løbe på de steder, hvor andre skoler holder deres fællesarrangement med Forvaltningen og Dansk Skoleidræt mellem kl. 9 og 13. Her henvises til tidspunkter, andre løbsdage eller steder udenfor kommunen.

Skoler, der skal lave Triatlon, skal udfylde feltet omkring brug af svømmehal med tidspunkt samt deltagerantal.

 

Rigtig god fornøjelse!

 

Venlig hilsen Søren Kragh

Søgning