DM i Skolevolley

DM i Skolevolleyball for 9. klasser.

Der afvikles indledende stævner i Dansk Skoleidræts lokale kredsforeninger, se kredsenes hjemmesider for datoer. Herefter samles vinderne til det store landsdækkende finalestævne. 

DM i Skolevolleyball 2018 blev afholdt i Solrød, se mere her.

DM i Skolevolleyball 2019 afvikles i Kalundborg 19.-21. marts 2019.

Deltagere
Skole DM er kun for skoler, hvor DM disciplinen ikke er et væsentligt omdrejningspunkt for elevernes hverdag. Skoler, der har idrætslinjer med særlig fokus på den pågældende disciplin henvises til Dansk Skoleidræts andre turneringer.

Betingelser for holdsammensætningen
Et hold består af elever, der går på samme årgang. Holdet må maksimalt sammensættes af elever fra 3 klasser på årgangen. Såfremt der er færre end 3 klasser på årgangen, kan holdet suppleres med enkelte elever fra én klasse på årgangen under (dvs. max 3 elever). Eleverne må kun deltage på ét hold. 

I forbindelse med tilmelding til Skole DM påhviler det kredsene, at de nævnte betingelser er overholdt ved kredsstævnet.

Hvorfor deltage i stævner under Dansk Skoleidræt?
Volleyball i skolen er velegnet til at arbejde med en række kompetence, færdigheds- og vidensområder for faget idræt efter 9. klassetrin, se hvorfor og hent inspiration her.

Lokale kvalifikationsstævner

 1. 08.
  jan.
  Volley 8. 9. klasse, Allerød 08.01.19
  Ravnsholtskolen - Allerød
  8. klasse
  9. klasse
 2. 09.
  jan.
  Volley 9. kl. - Nord
  Glumsøhallen
  9. klasse
  Boldspil
 3. 09.
  jan.
  Volley 9. kl. - Lolland
  Rødbyhallen - Søndre Skole, Rødbyafdelingen
  9. klasse
  Boldspil

Flere turneringer