Jubilæumsarrangementer i kredse

Kreds Nordsjælland, 27/8 - 2021
Kajak, roning, discgolf, beachtennis, petanque og et væld af andre strandaktiviteter. Det var nogle af de mange udfoldelsesmuligheder, som elever fra 7. og 8. klassetrin på fire nordsjællandske skoler mødte, da der var ”Vand i håret” vandfestival i Gilleleje, som samtidig var kredsens jubilæumsarrangement.

-----

Kreds Bornholm, 14/9 - 2021

Løb, spring og kast til den store guldmedalje. Seks pigehold og otte drengehold fra 6. og 7. klassetrin på fire bornholmske skoler kom til at møde en lang række klassiske atletikdiscipliner, da de jubilæums-dystede på Rønne Stadion Nord.

-----

Kreds Nordjylland, 15/9 - 2021

Cheerleading, brydning, skøjteløb, atletik, gøgl med Cirkus Tordenskrald og sjov med FDF. Aktiviteterne spændte vidt for eleverne fra 4. klassetrin på seks skoler i og omkring Frederikshavn, da de mødtes til foreningsfestival i jubilæets tegn.

-----

Kreds Østjylland, 28/9 - 2021

Løb, spring og kast til den store guldmedalje. Med høj puls, røde kinder og lidt sand i skoene. 93 drenge- og pigehold fra 6. og 7. klassetrin på 11 østjyske skoler kom til at møde en lang række klassiske atletikdiscipliner, da de dystede på Ceres Park i Aarhus ved den store jubilæumsfejring.

-----

Kreds Fyn, 28/9-2021

Syv 7. klasser fra Tingagerskolen og Nordagerskolen i Ringe gav den fuld gas med smash, hævninger og baggerslag i volleyball-varianten teenvolley, da de dystede i Idrætscenter Midtfyn.

-----

Kreds Midt- og Vestjylland, 28/9-2021

Kort, kompas og hurtige løbesko. Det var hovedingredienserne, da der skulle findes poster i Krabbesholm Skov ved stort orienteringsløb for en række af Skive og omegns 8. klasser. Hele 16 klasser fra syv skoler samledes på Skive Stadion, og så gik turen ellers ud i det fri.

Klik for at læse artiklen: