Bevægelse i undervisningen

Få motiverede og læringsparate elever

Få kroppen med i undervisningen. Kombiner læring med leg og bevægelse, og få inspiration, der både har Fælles Mål og meningsfuld bevægelse i fokus.

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Sæt kroppen forrest i de fag-faglige timer

Du lærer bedre, når du lærer med kroppen - og så er det også sjovere! Bevægelse og variation er en vigtig del af skoledagen, ikke mindst i undervisningen. Her på siden finder du et omfattende udvalg af inspiration og materialer til at gøre din undervisning sjovere og mere aktiv gennem bevægelse.

Dansk Skoleidræt tilbyder gennem det velkendte koncept Sæt Skolen i Bevægelse en række indsatser på området - herunder en øvelsesdatabase og kurser.