Sæt verdensmålene i bevægelse

Få bevægelse og undervisning i FN's verdensmål på én og samme tid.

Bevægelse og undervisning i FN's verdensmål

Med det nye projekt "Verdensmål i bevægelse" har Dansk Skoleidræt udarbejdet 30 lærings- og aktivitetsmoduler inden for syv udvalgte verdensmål.

Der er noget for alle klassetrin, og modulerne kan anvendes enkeltvis, når det passer ind i klassens skema. Vi anbefaler dog at gøre lidt mere ud af det gennem en hel temauge sat af til formålet. Dette kan gøres ultra nemt med det online planlægningsværktøj temaugen.dk.

En temauge om verdensmål kan planlægges som undervisning på enkelte klassetrin, men også på tværs af skolens normale opdeling, så store og små elever kan arbejde sammen, bevæge sig sammen og samtidig lære om verdensmålene. Temaugen kunne med fordel lægges op til efterårsferien som en optakt til landefesten Skolernes Motionsdag.

Dansk Skoleidræt samarbejder med FN Byens skoletjeneste #UNCity4schools om "Verdensmål i bevægelse". Materialerne i projektet er udviklet i samarbejde med Lasse Højstrup Sørensen, og de er gratis at anvende, da de er produceret med støtte fra Udenrigsministeriets Oplysningspulje.