Julekalender 2023

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Bevægelsesjulekalender i december

Dansk Skoleidræts bevægelsesjulekalender er en inspiration til at skabe bevægelse i skoledagen - også i december måned. Julekalenderen giver i december adgang til daglige videoer med brain breaks, der offentliggøres dag for dag. I 2022 var julekalenderen digital, men med tilhørende plakat til ophæng i klassen for synlighed.

Mere end 32.818 elever i 5956 forskellige klasser på 997 skoler var tilmeldt bevægelsesjulekalenderen i 2022.

I efteråret åbnes der for tilmelding til bevægelsesjulekalenderen 2023. Vil du være sikker på at få besked, når det sker, så skriv dig op til vores nyhedsbrev "Nyt fra Skoleidrætten" her.

 

Herunder finder du en video om bevægelsesjulekalenderen 2022 - den giver et indblik i hvilken type brain breaks, julekalenderen kan indeholde.