Volleyball for 8. klasse

Volleyballstævne for 8. kl. i Rødovrehallen

Tirsdag d. 12. marts 2024

Hermed inviteres til volleyballstævne 8. klassetrin. Stævnet afholdes i Rødovrehallen fra 9- ca. 14.30.

Dette er et hyggestævne, der er ingen kvalifikation til DM, vi anbefaler derfor klassehold, hvor det er muligt.

 

Der spilles i pige- og drengerække, mixhold stiller op i drengerækken, hvis der er tilstrækkelig mange mixhold, laves en mixrække. Der spilles med running score. Alt efter tilmeldingerne planlægges turneringen med 2 eller 3 sæt til 25/15 pr kamp. (nærmere info på stævnedagen). En spiller må højst serve 5 gange i træk, så rokeres og holdet bevarer serveretten. Nettet må ikke berøres, men kun strejfes ubevidst. Ved pointlighed afgør først sætscore, så bolde og dernæst indbyrdes kamp, hvem vinderen er.

De fleste hold spiller enten med rullende udskiftning på plads nr. 4 eller udskiftning ifølge DVBF-regler. Ved servemodtagning dømmes kun fejl, hvis bolden ”dør” i modtagningen eller tydeligt føres. Bolden må ramme nettet i serven. Blokering og smash er forbudt ved serv. Bolde (med skolenavnJ), fløjter og blyanter bedes medbragt. Anbefaling 1-2 bolde pr. hold. Der vil ikke være bolde til rådighed, hvis I ikke selv medbringer dem!!

 

Alle deltagende lærere må være indstillede på at dømme, elever med dommererfaring er også velkomne til at give et nap med, dette kræver selvfølgelig opbakning fra de involverede lærere.  Alle deltagende lærere er ansvarlige for stævnets afvikling, dermed også for oprydning i hal og omklædningsrum. Tag en runde og ryd op, inden I forlader hallen, særligt hvor jeres klasser ”har slået lejr”. Så er der ikke så meget for stævnelederen at fjerne efter stævnetJ.

 

Tilmelding: skolenavn + volleyball skrives i emnefeltet, i selve mailen skrives angivelse af køn, klasse, antal hold, skole, kommune og kontaktlærers navn og mailadresse + mobilnummer.

HUSK Ved udeblivelse eller afbud efter d.8.3. pålægges gebyr 100kr pr hold.

 

Tilmelding senest 1.3. 2024

 

Med venlig hilsen

Connie Bach

 

OBS! Ikke medlemsskoler betaler 1000,-kr pr hold for deltagelse

De er allerede tilmeldt

Skole Klasser Elever Kontaktperson
Vejlebroskolen 43 Hülya Karatas
Gildbroskolen 42 Ea Vinter
Trongårdsskolen 60 Simone Håkansson

Aktivitetsoversigt

 1. 28.
  maj.
  Ultimate 8. klasser
  Gentofte Sportspark
  8. klasse
 2. 13.
  jun.
  Forårsfestival i Ballerup
  Ballerup Super Arena
  4.,5.,6. klasse