Bevægelseslektier

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Lav lektier i bevægelse

En god motorik underbygger børns potentiale for at lære i skolen. Så tøv ikke med at give nogle bevægelseslektier for - der er masser af læring i dem! Få inspiration til konkrete øvelser i klassen, som eleverne kan arbejde videre med derhjemme. 

Bevægelseslektier - for forældre

Som forældre kan man gøre lektielæsningen til en leg. Når man laver bevægelseslektier, trænes både noget fagligt og noget motorisk på samme tid.

Dansk

Find alfabetet (0.-3. kl.)

Styrkestikord (3. - 9. kl.)

Stav med kroppen (4. - 6. kl.)

Rumpestavning (4. - 6. kl.)

Matematik

Kropsskulptur (4. - 6. kl.)

Spil mur med tabeller (4. - 6. kl.)

Sprogfag

Control the robot (0. - 3. kl.)

Become a guide (7. - 9. kl.)

Blind passager (4. - 9. kl.)