Kropsskulptur

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Kropsskulptur

Gå sammen med en fra din familie eller en ven/veninde. Den ene lukker øjnene, mens den anden danner en figur med kroppen med flest mulige vinkler. Den med lukkede øjne føler på figuren (stadig med lukkede øjne), tæller antal vinkler, og prøver derefter at danne samme figur. Personen må nu åbne øjnene og få vist den rigtige figur.

Variationer

Tegn figuren efterfølgende og marker vinklerne.

Skab flest mulige: Rette vinkler, spidse vinkler, stumme vinkler, cirkler, trekanter, firkanter med flere.