stav i gården

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Med gadekridt skrives alfabetets bogstaver rundt omkring i skolegården eller på et flise/asfaltbelagt område. Eleverne får udleveret et ordkort og løber rundt og tramper på de bogstaver, de skal bruge for at stave til ordet på ordkortet. Brug fx de 120 hyppigste ord, alle lydrette ord eller fx ugens staveord.

Eleverne får staveordene ind i kroppen gennem fødderne og derved styrkes andre sanser samtidig med bevægelsen.