Vokalspurt

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Øvelsen kan foregå indendørs eller udendørs på et afgrænset areal. Rundt omkring lægges alfabetkort med vokaler. Læreren siger en vokal fx ”A” og eleverne løber/spurter ud til vokalen.

Efterfølgende kan der både lægges konsonanter og vokaler ud. Læren siger enten ”konsonant” eller ”vokal”, hvorefter eleverne skal løbe ud til den rigtige.

 

Variationer

Læren siger et ord, hvorefter eleverne skal løbe ud til det bogstav ordet starter med.
Læren siger lyden af en vokal, hvorefter de skal løbe ud til den rigtige vokal.

Øvelsen er udviklet af Herskindskolen