Runetyderen

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne går sammen i grupper af 4-5 stk. Læreren siger et ord, som gruppen skal forsøge at danne med runeskrift ved at lægge sig på gulvet og i samarbejde forme det med deres kroppe. Når alle grupper er klar, kigger læreren om "skriften" er rigtig. - Og skriver evt. ordet på tavlen med runer, så alle kan se, om de har skrevet ordet korrekt.

Variationer

Når eleverne bliver gode, kan de selv skrive "runeord" med kroppen, og så skal de tyde hinandens ord.

Evaluering af øvelsen og tegn på læring

Eleverne skriver ordene rigtigt.
Eleverne udviser rutine og forståelse for rune-alfabetet.