Brøk volley

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne inddeles i to hold på hver side af et volleynet. Én fra hvert hold trækker kort op af en kasse. Bolden kastes over nettet og der spilles en volleyball-duel. Det hold som vinder boldduellen skal løse regneudtrykket på kortet fra kassen med det samme. Læreren tjekker svarene. Ved korrekt svar opnås 1 point. 

Variationer

Andre bolde, andre regneopgaver

Evaluering af øvelsen og tegn på læring

Tælle point ved rigtigt svar.
Nå frem til rigtigt svar i fællesskab, hvis løsning af opgaven er forkert.

 

Øvelsen er udarbejdet af Susanne Westeraa, Ringkøbing Skole