Ramme plet

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne deles i par, to og to. Hvert par tegner en stor lommeregner i skolegården.
Den ene fra hvert par står på resultatdisplayet. Den anden står lidt på afstand fra lommeregneren. Så kaster eleven ærteposer på et tal, fx 7-tallet, en ærtepose på plustasten og en på et andet tal, fx 5-tallet. Eleven på resultatdisplayet hopper resultatet - fx 12 sprællemænd. Herefter bytter eleverne plads og fortsætter på skift.

Variationer

Øvelsen kan også udføres ved, at eleverne tegner en dartskive i stedet for en lommeregner. Eleverne samler point på skift og hver gang de rammer et tal, lægges det pågældende antal point til det, man i forvejen har opnået.

Denne øvelse er udarbejdet af Lene Faaborg Stenger og Tine Bromerholm, Tønder Kommune.