Hent en lyd

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne sidder på deres plads eller placeres samlet på gulvet i lokalet. Læreren spiller et lydklip med et eller flere instrumenter. Eleverne lytter til klippet, og når de har gættet, hvilket/hvilke instrument, der er på lydfilen, rejser de sig og henter instrumentet (eller stiller sig hen til instrumentet, hvis det er et større instrument). Øvelsen kan også løses i grupper, hvor én fra hver gruppe skal hente instrumentet.

Øvelsen kan også udføres som en konkurrence, hvis den planlægges som en stafet, hvor klassen deles i hold, og sammen skal hente de instrumenter, der spilles på eller et pointsystem, hvor eleverne får point, når de gætter rigtigt, og når de finder instrumentet hurtigst.

Variationer

Øvelsen kan varieres ved at bruge lydfiler, hvor flere instrumenter spiller samtidigt. For større elever kan der arbejdes med pop/rocksange eller klassiske musikstykker, som er mere komplekse.