Evaluering

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Øvelsens forløb

Dette er et stafetløb, hvor det gælder om at svare rigtigt på flest spørgsmål.

Først skal eleverne skrive spørgsmål ned på papir. Et spørgsmål per papirark. Dette kan eventuelt gøres i løbet af ugen man har om samme emne.

Spørgsmålene fordeles på gulvet eller jorden alt efter hvor leget foregår.

Klassen opdeles i fire hold. En fra hvert hold starter med at løbe ud til spørgsmålsarkene, tager et tilfældigt ark og løber tilbage til sit hold. Holdet læser spørgsmålet og vurderer om de kan besvare spørgsmål. Hvis ja, beholder de kortet, hvis nej, løber den samme person ud og lægger kortet igen og tager et nyt. Når et kort er valgt løber en ny person ud og tager et kort. Når alle spørgsmålene er fordelt, får holdene et point for hvert rigtigt svar og et minus point for hvert forkert svar. 

astra_logo_øvelser