Stimmungsbingo

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Klassen inddeles i hold på ca. fire personer. Hvert hold tildeles en bingoplade og placerer sig i god afstand til spillekortene, der er placeret i en bunke midt i lokalet med bagsiden opad. En person fra hver gruppe løber ind til bunken og trækker et kort. På kortet viser figuren et humør/sindsstemning, som skal mimes for resten af holdet, som skal gætte rigtigt, før man går videre. Hvis humøret/sindsstemningen er på holdets plade, må holdet lægge brikken på. Hvis den ikke findes på deres plade, skal den tilbage til bunken.

Det hold, der først får pladen fuld, har vundet og skal ”læse pladen højt”. Det vil sige, at de skal mime deres ansigter for resten af klassen, der skal gætte hvilke stemninger, der mimes.

 

Variationer

Brug de engelske, danske eller franske begreber som variation. Plader og brikker med franske og tyske begreber kan downloades fra www.sætskolenibevægelse.dk

Lad eleverne løbe på forskellige måder ind til bunken af brikker. Eksempelvis hinke, gadedrengeløb, baglæns, kæmpeskridt eller freestyle.

Spillets faglige niveau kan øges ved at lade eleverne konstruere og nedskrive en sætning hver gang, de har hentet en brik, der passer med spillepladen. Fx: ”Ich werde verwirrt wenn du einen Witz erzählst". Sætningen skrives ned og holdet kan derefter hente en ny brik.

Varier kravene til sætningskonstruktionen efter elevernes klassetrin.

 

God fornøjelse og godt humør!