Hjælp til planlægning af temauger

Den gratis online planlægger på temaugen.dk er klar med opdateret materiale, så I kan få den bedste inspiration til jeres næste temauge om sundhed og bevægelse.

23. januar 2019

Vidste du, at Dansk Skoleidræt har udviklet et online planlægningsværktøj, som giver overblik over og struktur på skolens temauger? Og konkrete forslag til en masse aktiviteter og færdige forløb om sundhed og bevægelse, der er beskrevet og har arbejdsark lige klar til print? Et materiale, som er lavet i samråd med en række lærere og pædagoger? 

Vind et kursus fra Dansk Skoleidræt

Vi afholder en lille konkurrence blandt alle jer, der indsender jeres egne forløb og/eller aktiviteter via planlæggeren på temaugen.dk. Vi trækker lod om et kursus efter eget valg fra enten Sæt Skolen i Bevægelse, Styr på Sundheden, Legepatrulje, Mini-motorik eller Gåbus

Kurserne udgør en værdi på op til 6200 kr. + moms.

Send jeres aktivitet via planlæggeren på app.temaugen.dk senest torsdag den 28. februar 2019.


Er det alt sammen ny viden for dig, så kig forbi temaugen.dk, hvor du kan oprette en gratis skole-profil og få adgang til en masse spændende materialer.

Siden er netop blevet opdateret med helt nye aktiviteter og forløb, som både nye og eksisterende brugere kan få gavn af. Der ligger nu 19 af slagsen til fri afbenyttelse. De er inspireret af Dansk Skoleidræts projekter og spænder over aktive pauser, bevægelse i de boglige fag, aktiv sundhedsundervisning og aktive transportvaner.

Materialet kan enten stå alene, eller det kan supplere de forløb, hver enkelt skole allerede måtte have i støbeskeen i fx uge 6 – eller hvornår man ellers i løbet af skoleåret vælger at lægge temauger om sundhed og bevægelse. I planlæggeren er der mulighed for at uploade jeres egne aktiviteter/forløb, så I kan kombinere dem med de, der allerede ligger færdige - og planlæggeren indeholder en funktion, så det er nemt at dele materialet med kollegerne.

Selve planlæggeren tilgår du via www.temaugen.dk


I videoen herunder kan du se en kort introduktion til planlæggeren: