Klassedysten - sammen er vi stærke

På tavlen står ’Klassedysten’ skrevet med store bogstaver. Vi skal bare have det sjovt sammen og finder hinanden igen.

07. april 2021

Din klasse er på vej. Du kan genkende flere stemmer ude fra gangen. Du har ventet på dette øjeblik i alt for lang tid nu. Ja ja, det var da meget sjovt med det der ’Sammen hver for sig’ hjemmefra, men nu hænger det efterhånden langt ud af halsen. Nu er de her. De første kommer ind ad døren. Smilene er brede på de første drenge, der vælter ind og råber hej gennem hele lokalet. Pigerne smiler lige så bredt og har allerede fundet sammen med veninderne. Lokalet fyldes med råbende stemmer og en tilfredsstillende spændt stemning – det lyser ud af øjnene på os alle. Det er lige meget med larmen denne gang. Vi er glade og sammen igen.


På tavlen står ’Klassedysten’ skrevet med store bogstaver. Vi skal bare have det sjovt sammen og finder hinanden igen.


Klassedysten - sammen er vi stærke

Klassedysten er fem udfordringer over fem uger og med mulighed for at vinde fede præmier til klassen. En konkurrence for hele klassen med fokus på trivsel, fællesskab og samarbejde. Hver uge udsendes tre nye udfordringer under samme overskrift – f.eks. Basketball. Hver udfordring varer ca. et kvarters tid. To af udfordringerne er fakta/konkurrence baseret, mens den sidste udfordring er af mere legende karakter. Klassen deltager i ’Klassedysten’ ved at indtaste jeres gennemførte udfordringer. Hver udfordring der er indtastet, giver et lod i pulje, både til ugepræmien og hovedpræmien. Tidsperioden er mandag den 12. april til onsdag den 12. maj - uge 15. – 19.


Er din klasse kun samlet hver anden uge, kan du stadig deltage, idet det er er muligt at indtaste indtil onsdag i den efterfølgende uge. Ligeledes er det muligt at lave to dyster i samme uge.


Hovedpræmien er en aktivitetsdag for hele klassen, hvor fokus er fællesskab, highfives og masser af smil. Ugepræmierne er aktivitetstasker med forskellige bolde og andre bevægelsesrekvisitter. 


Ugernes overskrifter:

  • Kast
  • Løb
  • Basketball
  • Fodbold
  • Stafetter

Nu er tiden til, at din klasse kan lave nogle sjove udfordringer sammen. Klar, parat – dyst.

Gå til Klassedysten her

Del gerne jeres klasseholdfoto eller andet billede på Instagram, der viser jer i gang med udfordringen. Brug #klassedysten #skoleidræt