Lokale aktiviteter for store og små

Slut med corona-aflysninger. Overalt i landet er der næste skoleår lagt en række spændende stævner, aktivitetsdage og turneringer i kalenderen.

24. juni 2021

Fodbold i Kalundborg, rundbold i Odense, atletik i Vejen, O-løb i Maribo og meget mere. Dansk Skoleidræts 15 kredsforeninger har gået deres lokale aktivitetskalendere igennem og lagt en masse sjove og udfordrende aktiviteter i programmet, så der rigtig mange steder i landet er noget for enhver smag og klassetrin. Efter mere end et år med corona-aflysninger og forsamlingsrestriktioner, lysner situationen sig altså endelig så meget, at de populære begivenheder kan genoptages. Det betyder også, at der i efteråret bliver spillet indledende kvalifikationsstævner rundt omkring i landet i en række idrætsgrene, som kvalificerer et par klasser fra hver kreds til skole DM’erne næste år inden for håndbold, volleyball, basketball, høvdingebold, fodbold og atletik.

Er din klasse eller skole interesseret i at prøve kræfter med denne form for aktivitet, som vi godt kan love handler lige så meget om det sociale og venskabelige på tværs af skoler, som det handler om driblinger, smash og langskud, så tjek din lokale kredsforenings egen aktivitetskalender under skoleidraet.dk/kredse. 

Se din lokale kredsforenings aktivitetskalender


OVERSIGT OVER DM’ER I SKOLEÅRET 2021/22:

  • Håndbold 1. - 3. februar 2022 Kreds Storstrømmen, Nykøbing Falster
  • Volleyball 15. - 17. marts 2022 Kreds Bornholm, Aakirkeby
  • Basketball 5. - 7. april 2022 Kreds Nordjylland, Nibe
  • Høvdingebold 17. - 18. maj 2022 Kreds Midt- og Vestjylland, Viborg
  • Fodbold 31. maj - 2. juni 2022 Kreds Nordsjælland, Stenløse
  • Atletik 8. - 9. juni 2022 Kreds Fyn, Odense