Nye ansigter til arbejdet med idræt og bevægelse i skolen

Dansk Skoleidræts landskontor i Nyborg har omorganiseret og udskiftet på en række funktioner og har derfor fået en gruppe nye stærke profiler i huset over de senere måneder. Alle skal de på hver deres måde dykke ned i arbejdet med idræt, børn og bevægelse.

09. marts 2021

Den 1. marts startede:

  • Jakob Thøger Michelsen i en projektstilling som kampagnekonsulent. Jakob kommer fra en stilling som projektleder i Jysk Fynske Medier og før det som Sundheds- og Kampagnekonsulent i Dansk Firmaidrætsforbund. Jakob har en bred viden om kampagner, særligt i forhold til motion og sundhed og har ligeledes et godt indblik i fastholdelse af medlemmer og brugeroptimering. Jakob er uddannet cand. mag i historie og idræt fra SDU og har været undervisningsassistent på Idræt og Sundhed (SDU).
  • Hannibal Klok som kommunikationskonsulent. Hannibal skal sætte sit præg på den visuelle kommunikation gennem video og billeder. Han har en cand. it fra SDU med speciale i webkommunikation. Seneste har Hannibal afviklet kampagnen ’Danmark går sammen’, som er en del af DR og landets største idrætsorganisationers projekt ’Sammen i bevægelse’. Hannibal har tidligere arbejdet hos Dansk Firmaidrætsforbund og TV 2 med sociale medier og kommunikative opgaver.
  • Mette Rasmussen som udviklingskonsulent. Mette er oprindeligt uddannet biolog med speciale indenfor folkesundhed og en ph.d. i unges sundhedsadfærd fra KU. Hun har mange års erfaring som underviser og forsker ved henholdsvis KU og SDU, hvor hun i alle år har arbejdet bredt med børn og unges sundhed og trivsel. Dette har både involveret ansvar for større populationsundersøgelser - herunder Skolebørnsundersøgelsen - og udvikling af sundhedsfremmende indsatsprogrammer.

Den 1. januar startede:

  • Allan Skoven Pedersen i et barselvikariat som projektleder. Allan er uddannet lærer og har arbejdet på folkeskoler i Odense i 19 år. Allan blev i 2012 en del af et forskningsprojekt omkring idrætsfaget, der efterfølgende gav startskuddet til egen idrætskonsulentvirksomhed med navnet ”Idraetskanonen”, som skulle støtte idrætslærere i processen med at gøre idrætsfaget til et læringsfag, åbne for nye tilgange til faget samt hjælpe idrætslærerne med prøven i idræt.

Den 1. november startede:

  • Gitte Stendahl i Dansk Skoleidræts administration. Gitte kommer fra en stilling som salg- og marketingkoordinator og har en uddannelse som bachelor i sprog og kommunikation. Gittes arbejdsområder er GDPR, kursusadministrationen samt daglige administrative opgaver.

Den 1. oktober startede:

  • Kirsten Abild Nissen som kommunikationskonsulent i et barselsvikariat. Kirsten opgaver er bl.a. artikler til magasinet Idræt i Skolen, nyhedsbreve og kommunikation på forskellige projekter. Kirsten er færdiguddannet cand.mag. i International virksomhedskommunikation fra SDU i sommeren 2020, og har gennem tidligere studiejobs erfaring med tekstproduktion og markedsføring.

Se kontaktoplysninger på Dansk Skoleidræts ansatte her.