Tjekliste til næste skoleår

Der er blevet kastet karameller, sunget ferie-sang og årets sidste dukse er visket af tavlen. Nu står den på planlægning af næste skoleår, og vi hjælper dig med at tænke bevægelse ind hele året.

26. juni 2023
Forhåbentlig tænker du allerede bevægelse ind hver dag. Du finder inspiration til brain breaks og bevægelse i fagene på Aktivitetsdatabasen.dk, og du laver en masse spændende forløb og aktiviteter i idrætsfaget. Men der kommer også en masse større ting, der kan tænkes ind i planlægningen allerede nu. Her får du en tjekliste for hele næste skoleår.


August

September

Oktober

November

December

Januar
 
Februar

Marts

April

Maj
 
Juni


Husk også at tjekke jeres lokale kredses stævner og aktiviteter. Kredsene knokler for at skabe fede muligheder for eleverne året rundt, og der er så meget sjovt at vælge mellem. Mon ikke din kreds også har noget, der kunne frembringe store smil og røde kinder hos dine elever? Hop ind på din kreds og se, hvilke fede arrangementer, I kan deltage i. Find din kreds her.

...når I så har fået planlagt det fedeste skoleår spækket med varieret, motiverende undervisning og masser af bevægelse - ønsker vi jer GOD SOMMER!