Sunde Børn Bevæger Skolen

Bevægelse hele skoledagen

Sunde Børn Bevæger Skolen er et samlet program for læring, sundhed og trivsel, der gennem en aktiv skoledag skal få flere børn og unge til at bevæge sig mere og grundlægge sunde vaner tidligt i livet.

Jeg er interesseret
 • Faktaark om bevægelse

  Seks forskellige faktaark giver overblik over rækken af positive effekter, som fysisk aktivitet har på fx den kognitive, motoriske, sociale og mentale udvikling.

  Faktaark
 • Undersøgelser om bevægelse i skolen

  Læs undersøgelserne udarbejdet af Oxford Research for Dansk Skoleidræt og TrygFonden.

  Undersøgelser om bevægelse i skolen
 • Temauge om sundhed og bevægelse

  Skal du lave temauge om sundhed og bevægelse? Få en række gode forløb og aktivitetsforslag, der fungerer på tværs af emner, klasser og årgange.

  Temauge - Sundhed og Bevægelse

Inspiration til en aktiv skoledag

 

Inspiration til en aktiv skoledag

Dansk Skoleidræt og TrygFonden står bag Sunde Børn Bevæger Skolen (SBBS), som er et program, som består af seks forskellige indsatser. Alle indsatser giver skolerne inspiration til en aktiv skoledag med kvalificerede bevægelsestilbud - både i og udenfor klasseværelset. Lige fra eleverne går hjemmefra om morgenen, til de forlader skolen om eftermiddagen.

 

De seks indsatser er følgende:

Indsatserne kan illustreres som værende en del af hele skoledagen:

 

Som enkelt skole eller kommune kan man gøre brug af hele programmet eller udvælge specifikke indsatser efter behov. Kontakt os og hør nærmere.