NCSG Nordisk Skoleidræt

Nordisk Skoleidrætsstævne København 2018

Download Forældrebrev!

Kære elever og forældre – tillykke med udtagelsen til Nordisk 2018

 

Vi har nu udtaget 41 elever fra de københavnske skoler til Nordisk idrætsstævne, som i år afholdes i København mandag den 28. maj til fredag den 1. juni 2018.

På vores fodboldhold er udtaget 15 drenge, håndboldholdet består af 10 piger og på atletikholdene er der 8 drenge og 8 piger. Alle holdene skal kæmpe mod hold fra Stockholm, Oslo, Reykjavik og Helsingfors, men ugen byder på meget mere end idræt. Eleverne skal bl.a. til modtagelse på Rådhuset, på kanalrundfart og en tur i Tivoli. I løbet af ugen sker der også en masse sociale aktiviteter, så eleverne kan lære hinanden bedre at kende på tværs af de nordiske grænser. Den sidste aften er der diskotek med bowling for eleverne i DGI Byen.

Alle deltagere får et diplom og en T-shirt med hjem fra stævnet.

 

Der afholdes infomøde tirsdag den 15. maj kl. 19 til 20 på Bellahøj Idrætsskole i aulaen, Svenskelejren 18, 2700 Brønshøj. God idé at medbringe en stor taske til tøj.

 

Turen starter på Danhostel Copenhagen Amager mandag den 28. maj kl. 10, og I er færdige samme sted fredag den 1. juni kl. 11. Forældre sørger for fremmøde og afhentning.

Adressen under opholdet er: Vejlands Allé 200, 2300 København Telefon: 32 52 29 08

 

På turen skal eleverne medbringe:            Idræts- og konkurrencetøj og sko, festtøj, den røde rejsejakke, træningsdragten, den røde T-shirt, lommepenge max. 300 kr. (gem lidt, hvis I bliver sultne i Tivoli)

1 håndklæde, sygesikringsbevis og tøj til årstiden.

                                          

Der vil blive taget en masse billeder under stævnet, og sammen med resultaterne vil de blive lagt ud på vores hjemmeside og den lukkede Facebookgruppe:

Hjemmeside(billeder): Nordisk 2018 Copenhagen

Facebook: NCSG 2018 Copenhagen

 

Ledere på turen:

Afdelingsleder Søren Kragh, Børne- og Ungdomsforvaltningen, Pigeleder Jeanne Gammelgaard, Peder Lykke Skolen, Håndbold – Tanja Agergaard, Bellahøj Skole,

Fodbold – Henrik Mamsen, Bellahøj Skole, Pige Atletik –Diana Callesen, Bellahøj Skole, Drenge Atletik – Thomas Thilo, Holbergskolen

 

På turen kan man i nødstilfælde få fat i Søren Kragh på mobiltelefon 2617 4359!  

 

Venlig hilsen Søren Kragh, Afdelingsleder Idræt og Svømning

Børne- og Ungdomsforvaltningen ∙ Fagligt Center ∙ Gyldenløvesgade 15, 2. sal. vær. 210 ∙ 1502 København V ∙ mobil 26 17 43 59 ∙ e-mail sk@buf.kk.dk

Infomøde torsdag den 17. maj kl. 19 til 20 på Bellahøj Idrætsskole

 

NORDIC CAPITALS´ SCHOOL GAMES 2018

28th of May– 1st of June 2018 in Copenhagen

WELCOME TO WONDERFUL COPENHAGEN 2018

 

Programmet 2018

København 70 års Jubilæum

 

 

Indbydelse til Nordisk Idrætsstævne i København

28. maj til 1. juni 2018.

 

Børne- og Ungdomsforvaltningen inviterer 41 skoleelever fra 7. klasse til Nordisk Skoleidrætsstævnes 70 års jubilæum 2018. Stævnet afholdes i år i København og er en del af det nordiske samarbejde mellem de nordiske lande – Sverige, Norge, Island, Finland og Danmark.

Alle udgifter til turen bliver betalt af Børne – og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune, og eleverne har ingen udgifter i forbindelse med stævnet.

Stævnet er en kæmpe oplevelse for eleverne, som de kun kommer til at opleve én gang i livet. Der er i dag flere af vores kendte idrætsudøvere, som har været deltagere i stævnet og taget deres oplevelser og erfaringer med i deres professionelle virke.

Stævnet starter mandag d. 28. maj, og vi mødes på Dan Hostel Amager, hvor alle lande skal bo. De følgende dage konkurreres mod de andre nordiske lande i alvor og i leg, og her får eleverne rig lejlighed til at få nye venner på tværs af grænserne.

I løbet af ugen skal der spilles turnering, hvor alle de 5 nordiske lande møder hinanden. Der bliver også plads mange andre sjove aktiviteter, og vi skal blandt andet til officiel modtagelse på Københavns Rådhus og i Tivoli. Torsdag aften afsluttes arrangementet med diplomoverrækkelse og afslutningsfest i DGI Byen, og fredag d. 1. juni tager alle tager hjem igen med en masse gode minder i bagagen.

 

For at kunne komme i betragtning til dette flotte arrangement skal eleverne være født i 2004 eller 2005 og have lyst til at stille op i én af følgende discipliner:

Fodbold for drenge, håndbold for piger eller atletik for piger og drenge.

Der udvælges 10 piger til håndbold, 15 drenge til fodbold og på hvert atletikhold er der 8 drenge eller 8 piger. Vi kræver at eleverne møder op og deltager til fællestræning i alle tre discipliner, og i atletik er der udtagelsesstævne på Østerbro Stadion torsdag den 19. april på Østerbro Stadion.

Ledere på turen er - lærer på Peder Lykke Skolen Jeanne Gammelgaard, lærere på Bellahøj Skole Tanja Agergaard, Diana Callesen og Henrik Mamsen, lærer på Holberg Skolen Thomas Thilo og afdelingsleder Søren Kragh fra Børne- & Ungdomsforvaltningen

 

Venlig hilsen Søren Kragh, Afdelingsleder Idræt og Svømning,

Børne- og Ungdomsforvaltningen sk@buf.kk.dk   tlf. 2617 4359

 

 

 

Københavns Kommunes BEDSTE HÅNDBOLDPIGER 2018

Er du en af dem???

Så kan du få dit livs oplevelse og starten på en masse nye venskaber

Der udtages 10 håndboldpiger til

Nordisk Stævne 2018 i København (d. 28/5-1/6 2018) 

Traditionen tro skal elever fra København dyste mod hold fra de øvrige nordiske hovedstæder – Oslo, Stockholm, Helsingfors og Reykjavik.

Bliver du udtaget til dette mesterhold, skal du forsvare de rød/hvide farver i dysten på banen, men også uden for banen.

Men først skal du udtages. Vi udtager efter nogle træningsseancer 10 dygtige piger, og man skal være født i 2004 eller 2005, bo og/eller gå i skole i Københavns kommune for at kunne være med.

Vi holder udtagelsestræninger:

Torsdag d. 22/2-18 kl. 14.30-16.00 Bellahøj Hallen

Torsdag d. 1/3-18 kl. 14.00-15.30 Valby Hallen

Mandag d. 5/3-18 kl. 13.15-15.00 Bellahøj Hallen

Onsdag d. 14/3-18 kl. 13.30-15.30 Valby Hallen

Jeg vil i løbet af de fire træningsgange udtage 10 spillere, det er derfor vigtigt at komme alle gangene, hvis I får andet at vide. Efterfølgende trænes der ca. 1 gang om ugen frem mod stævnet, og der spilles to træningskampe.

Du fritages fra skole for at gå til træning og være en del af Nordisk stævne i København, da dette er et skolestævne. Denne seddel vises ift. at kunne komme til udtagelsestræningen, og hvis I udtages, sørger Søren Kragh fra forvaltningen for at kontakte jeres skoler og videreformidle de øvrige omstændigheder.

 

Tanja Agergaard

Bellahøj skole

26444483

 

 

Søren Kragh

Afdelingsleder Idræt og Svømning

Tlf. 26174359

 

Med venlig hilsen

Nordisk Atletik i København

2018

Bor du eller går du i skole i Københavns

kommune, og er du født i 2004 – 2005?

Så ser lige her!

 

 

Traditionen tro skal københavnske skoleelever dyste mod elever fra de øvrige nordiske hovedstæder - Stockholm, Oslo, Helsingfors og Reykjavik. Du har muligheden for at blive udtaget og deltage. I år er ganske særlig, da Skoleidrætsstævnet har 70 års jubilæum.

For at blive udtaget skal du møde op på Østerbro stadion den 19. april 2018 klokken?

Du skal lave en femkamp i atletik i følgende discipliner: 100m og 800m løb, højdespring, længdespring og kuglestød. Vi skal bruge 8 piger og 8 drenge. Bliver du sammenlagt blandt de 8 bedste, får du tilbuddet om at deltage og repræsentere Danmark ved det nordiske skoleidrætsstævne i København.

Det nordiske idrætsstævne starter mandag den 28. maj - 1. juni - uge 22. Du skal bo og være sammen med de andre atleter på Danhostel Copenhagen Amager. Det er helt gratis og du har selvfølgelig fri fra skole hele denne uge.        

I de følgende dage skal der konkurreres mod de andre nordiske lande, men der bliver også plads til andre sjove planlagte aktiviteter.

Lyder dette som noget for dig! Så mød op på Østerbro stadion den 5. og 12. april klokken 14-16. Her får du mulighed for at prøve kræfter med atletikkens discipliner, før udtagelsesstævne den 19. april. Du kan også bare møde op den 19. april til stævnet, men det er en god ide og en fordel, at vi ser dig før!

I kan godt fritages fra skole, da dette er et skolestævne. Bliver I udtaget til nordisk idrætsstævne, så sørger Søren Kragh fra forvaltningen for at kontakte jeres skole.

Bliver du udtaget er der mødepligt den:

2/5, 7/5, 15/5 og d. 24/5. Alle gange fra 14-16.

Hvor vi skal træne og øve disciplinerne sammen.

 

Trænere på stadion og til nordiske idrætsstævne er:

Thomas Thilo (drenge) mobil:60214518 mail:  thilo@mail.dk

Diana Callesen (piger) mobil: 40426295 mail: moccatrold@hotmail.com

Vi glæder os til at se dig!

 

 

 

Udtages til Københavns Kommunes fodboldhold

til Nordisk Stævne

2018 i København (28/5-1/6 2018) 

Traditionen tro skal spillere fra Københavns Kommune dyste mod hold fra de øvrige nordiske hovedstæder – Oslo, Stockholm, Helsingfors og Reykjavik. Fodboldkampene spilles på Østerbro stadion og Sundby idrætspark. Vi skal bo sammen med de andre idrætsudøvere (atletik, håndbold og fodbold) fra de førnævnte nordiske lande, og skal i løbet af ugen spille fire ”landskampe”, herudover skal vi heppe på de andre danskere og der vil være kulturelle indslag.

Men først skal du udtages. Vi udtager efter træningsseancerne femten dygtige drenge, og man skal være født i 2004 eller 2005 for at kunne være med, samt enten gå i skole, og/eller være bosat i Københavns Kommune.

 Vælg en træning på én af følgende dage: Mandag den 19. marts kl.14.30 eller torsdag den 22. marts kl.14.30            

Du skal tilmelde dig til første udtagelsestræning til henrikmamsen@yahoo.com eller ved at sms på 28448488 senest fredag den 16. marts.

Ved tilmelding bedes du oplyse fødselsdag/år, skole, klub, niveau, position på banen, mail og telefonnummer til dig og dine forældre.

Udtagelsen foregår på kunstgræsbanen ved Grøndalscenteret (hvidkildevej 64, 2400 NV) Der er mulighed for omklædning inde i Grøndalscenteret. Vi samles 4 - 6 gange yderligere til træning og træningskampe i perioden op til Nordisk Stævne.

 Med venlig hilsen Henrik Mamsen-Svart, Bellahøj Idrætsskole