NCSG Nordisk Skoleidræt

Indbydelse til Nordisk Stævne i Norge 2017

  1. maj til 2. juni 2017.

 

Børne- og Ungdomsforvaltningen inviterer 41 skoleelever til Norge til Nordisk Skoleidrætsstævne 2017. Stævnet afholdes i år af Oslo Kommune og er en del af det nordiske samarbejde. Alle udgifter til turen bliver betalt af Børne – og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune.

Stævnet er en kæmpe oplevelse, og der er i dag flere af vores kendte idrætsudøvere, som har været deltagere i det nordiske skoleidrætsstævne. Stævnet starter søndag

  1. 28. maj, hvor vi tager båden til Oslo og ankommer mandag morgen. De følgende dage konkurreres mod de andre nordiske lande i alvor og i leg, og her får eleverne rig lejlighed til at få nye venner på tværs af grænserne. Fredag d. 2. juni slutter stævnet, og alle tager flyet hjem til Kastrup Lufthavn.

I løbet af ugen skal der spilles turnering, hvor alle de 5 nordiske lande møder hinanden, men der er også plads mange andre sjove aktiviteter. Torsdag aften afsluttes arrangementet med diplomoverrækkelse og afslutningsfest.

For at kunne komme i betragtning til dette flotte arrangement skal eleverne være født i 2003 og have lyst til at stille op i én af følgende discipliner: Fodbold for drenge, håndbold for piger eller atletik for piger og drenge.

Der udvælges 10 piger til håndbold, 15 drenge til fodbold og på hvert atletikhold er der 8 drenge eller 8 piger. Vi kræver at eleverne møder op og deltager til fællestræning i alle tre discipliner, og i atletik er der udtagelsesstævne på Østerbro Stadion torsdag den 20. april på Østerbro Stadion.

 

Denne mail og med vedhæftede indbydelser bedes omdelt til klasselærere, idrætslærere og elever i 7. klasse samt de tilsynsførende idrætslærere via lærerintra i håb om, at mange elever hører om dette tilbud og bliver motiveret til at stille op til træning og udtagelse.

 

Ledere på turen er - lærer på Peder Lykke Skolen Jeanne Gammelgaard, lærer på Bellahøj Skole Tanja Agergaard, lærer på Randersgades Skole Vibeke Kriegbaum, lærer på Vanløse Skole Christian Wolfsberg, lærer på Kildevældskolen Peter V. Vestergaard og afdelingsleder Søren Kragh fra Børne- & Ungdomsforvaltningen

 

Venlig hilsen Søren Kragh, Afdelingsleder Idræt og Svømning, Børne- og Ungdomsforvaltningen

 

sk@buf.kk.dk   tlf. 2617 4359

Atletik Norge 2017

                     

                                                                                                                                                     Nordisk Skoleidrætsstævne i atletik. Vil du med til Oslo? Så fuld fart frem og læs videre:

  • du skal være født i 2003 eller 2004
  • du skal gå på en københavnsk folke- eller privatskole eller bo i Københavns kommune
  • du skal have lyst til at løbe, springe og kaste
  • du skal deltage i 100 m, 800 m, længde- og højdespring og kuglestød

 

Vi skal bruge 8 piger og 8 drenge til Atletik. Stævnet foregår i Oslo i dagene 28.maj – 2. juni. Deltagelse og ophold er helt gratis!

 

Samlet deltager 41 elever fra København i Det Nordiske Skoleidrætsstævne, da vi også har hold med i drengefodbold og pigehåndbold. Vi skal konkurrere imod elever fra Sverige, Norge, Island og Finland. Det bliver en fantastisk oplevelse!

 

Udtagelsen til holdet foregår:

 

Torsdag den 20. april på Østerbro Stadion kl. 9.30

 

Datoer for træning , hvor du har mulighed for at prøve dig selv af, og øve de forskellige øvelser før udtagelsesstævnet på Østerbro Stadion:

Tir. d. 28. marts. tir. d. 4. april. og tir. d. 18. april 2017 kl. 14.30 – 16.00

 

Datoer efter udtagelsesstævnet på Østerbro Stadion:

Tir. d. 2. maj, tor. d. 18. maj og tir. d. 23. maj 2017 kl. 14.30 – 16.00

 

Der er mødepligt til træningssamlingerne efter udtagelsesstævnet. Går du til atletik i forvejen kan andet aftales.

 

Trænere og ledere på turen:

Vibeke Kriegbaum (piger)

Skole Randersgade Skole

Mobil: 27287674

Mail: vibeke.kriegbaum@gmail.com

                                                                

Christian Wolfsberg (drenge)

Vanløse Skole                    

Mobil: 27290391

Mail: cw.van@ci.kk.dk

 

Venlig hilsen Søren Kragh

Børne- og Ungdomsforvaltningen ∙ Fagligt Center ∙ Kontoret for Idræt og Svømning Gyldenløvesgade 15, 2. vær. 210 ∙ 1502 København V ∙ sk@buf.kk.dk   mobil 2617 4359

Københavns Kommunes

BEDSTE FODBOLDDRENGE

skal til Nordisk Stævne i Oslo, Norge (28/5-2/6 2017)!

 

 

Traditionen tro skal elever fra København dyste mod hold fra de øvrige nordiske hovedstæder – Oslo, Stockholm, Helsingfors og Reykjavik.

 

Bliver man udtaget til dette helt særlige hold, er man med i københav­nertruppen en uge i Oslo i Norge, hvor fodboldkampene spilles i år, og hvor Nordisk Stævne afholdes. Vi skal bo sammen med idrætsudøvere (atletik, håndbold og fodbold) fra de førnævnte nordiske lande, og skal i løbet af ugen spille fire vigtige fodboldkampe. Herudover skal vi være kulturelle i Oslo.

 

Men først skal du udtages. Vi udtager efter to træningsseancer femten dygtige drenge, og man skal være født i 2003 for at kunne være med, samt enten gå i skole, og/eller være bosat i Københavns Kommune.

 

Første udtagelsestræning er:

Torsdag den 20. april kl. 13.30-15.00 på Ryparkens Idrætsanlæg, Lyngbyvej 110, 2100 Ø.

I skal være omklædte og være indtjekket kl. 14.00 – der er mulighed for omklædning!

Alle skal have fodboldstøvler og benskinner på, samt medbringe en underskrevet seddel* (lærer + forældre) med data (fulde navn, fødselsår, mail, mobilnummer, samt nummer til forældre.)

 

Herefter udtages en trup på ca. 24, som samles igen torsdag den 27. april kl. 13.30 til 15 ligeledes i Ryparken. Derefter vil man få svar på, om man er blandt de femten spillere, som skal deltage i Nordisk Stævne i Oslo søndag den 28. maj til fredag den 2. juni 2017. Såfremt det er muligt spiller vi 1-2 træningskampe i perioden op til Nordisk Stævne, så vi kender hinanden lidt bedre J

 

Med venlig hilsen

Peter Viggo Vestergaard

Idrætslærer på Kildevældsskolen samt formand for fodboldudvalget i Københavns Kommune

Tlf.: 51 92 07 75

 

Søren Kragh

Afdelingsleder Idræt og Svømning, samt hovedleder til Nordisk Stævne tlf.: 26 17 43 59

Københavns Kommunes BEDSTE HÅNDBOLDPIGER

spiller Nordisk Stævne i Norge den 28.maj til den 2. juni

 

- find os på Facebook:

Nordisk Skolemesterskab - håndbold for piger

 

Traditionen tro skal elever fra København dyste mod hold fra de øvrige nordiske hovedstæder – Oslo, Stockholm, Helsingfors og Reykjavik.

Bliver du udtaget til dette mesterhold, skal du forsvare de rød/hvide farver i dysten på banen, men også uden for banen.

 

Men først skal du udtages. Vi udtager efter nogle træningsseancer 10 dygtige piger, og man skal være født i 2003 eller 2004, bo og/eller gå i skole i Københavns kommune for at kunne være med.

 

Vi holder udtagelsestræning:

Tirsdag d. 28. marts kl. 14.00-15.30 i Valby hallen. (vi mødes i forhallen)

Og

Torsdag d. 6. april kl. 14.00-15.30 i Valby hallen

 

Efter første udtagelsestræning reducerer vi evt. truppen lidt ned og efter 2. udtagelsestræning skulle vi gerne kunne udtage de 10 spillere.

 

Efterfølgende træner ca 1 gang om ugen frem mod stævnet + 2 træningskampe.

 

Al træning foregår i Valby hallen. Julius Andersens vej 3, 2450 København

 

I kan godt fritages fra skole for at gå til træning og komme til Norge, da dette er et skolestævne. Denne seddel vises ifh. til at kunne komme til udtagelsestræningen, og hvis I udtages, sørger Søren Kragh fra forvaltningen for at kontakte jeres skoler.

 

Med venlig hilsen

Tanja Agergaard

Bellahøj Skole

26444483

 

Søren Kragh

Afdelingsleder Idræt og Svømning

Tlf. 26174359